Thursday, 23 October 2008

Spinach and Avocado Salad with Feta cheese

Nice and simple salat which goes well with chicken or fish and a glass of white wine, like Gustave Lorentz Riesling Réserve.


200g spinach
150g runner beans
1 red onion, thinly sliced
2 avocados, halved and the stone removed
150g feta cheese
3 tbsp olive oil
2 tbsp lemon juice
salt and pepper


Mix the spinach, beans, onion together in a bowl. Scoop the avocado out with the spoon and mix together with the salad. Dress the salad with some olive oil, lemon juice, salt and pepper. Sprinkle the feta cheese on top and serve.


1 comment:

Iris Heidur said...

Jæja, nú verð ég að fara að prófa e-ð af þessu öllu saman, fæ alltaf vatn í munninn þegar ég fer hingað inn :)
P.S í pokanum með afmælisgjöfinni frá M og P, er smá gjöf frá stelpnum, en ég var á þvílíkri hraðferð að ég náði ekki að pakka því inn. Þið kannski reddið því fyrir mig :) danke...