You can check out my new book at http://www.blurb.com/books/576488
350ml heavy cream
120ml milk
3 gelatin sheets
1 fresh mango, peeled and cubed
2 tbsp vanilla sugar (caster sugar mixed with seeds from vanilla pod)
1 tbsp honey
4 servings
4 servings
1. Pour the cream and milk into a heavy saucepan. Add gelatin sheets.
2. Place pan over medium heat and stir until gelatin dissolves. Do not boil. Add sugar and honey and continue to stir until sugar is melted.
3. Just before cream and milk come to a boil, remove from heat. Pour mixture through a strainer to remove foam and to ensure a velvety consistency.
2. Place pan over medium heat and stir until gelatin dissolves. Do not boil. Add sugar and honey and continue to stir until sugar is melted.
3. Just before cream and milk come to a boil, remove from heat. Pour mixture through a strainer to remove foam and to ensure a velvety consistency.
4. Let cooked cream cool down and add 3/4 of the mango. Pour into wine glasses and chill in refrigerator for six hours.
5 comments:
Til hamingju Gummi minn! Stórglæsilegt!
er með þennan desert í ískápnum, var að klára hann og hann lítur mjög vel út. Ekki jafn vel út eins og á myndinni sammt...
Flott bókin ; )
Takk fyrir það Ibba.
Flott Hlynsi, vonandi finnst ykkur hann góður.
Þið eigið von á eintaki af bókinni bráðum
desertinn var rosalega góður, öllum fannst það. Ég setti ábyggilega aðeins og mikið mango í glösin, ætla að minka það aðeins næst.
mjög ánægður með þessa uppskrift ; )
Flott bók Gummi og girnileg! Til lukku með hana...
Er í átaki þessa dagana og því ekkert að elda svona gúmmelaði..langar samt rosalega í mango desertinn núna..strax :)Það má nú aðeins á laugardögum.
Bið að heilsa stelpunum þínum.
Post a Comment